Coaches

Een kleine greep uit onze coaches:

Eddie Mennen

Eddie is getrouwd met Trina, ze hebben 4 kinderen, allemaal jongens.

Eddie is geboren in 1965 en woont in Helmond.

Hij is de managing director van Yaskawa in de Benelux, een bedrijf wat actief is in de industriële automatisering.

¨Ik probeer samen met mensen in mijn omgeving het katholieke geloof in de praktijk te brengen en bezoek ook regelmatig bijeenkomsten met andere gezinnen en andere ouders om elkaar te inspireren en te ondersteunen.¨

***************************************************************

Michel Spruit

Michel is geboren in 1980 en woont in De Meern.

Hij heeft 14 jaar gewerkt als uitvoerder in de bouw en is de laatste jaren werkzaam als zzp-er, voornamelijk als werkvoorbereider en afwisselend ook verbouwingen of monumentaal onderhoud.

In zijn vrije tijd gaat hij in de zomer het liefst op de racefiets en de speed skeelers en in de winter gaat hij graag schaatsen op de ijsbaan.

¨Gedurende het jaar ben ik samen met een aantal anderen actief in een jeugdclub in Utrecht, naast veel gezelligheid met elkaar is de club er op gericht de jeugd te vormen in goede karakter eigenschappen. De laatste jaren heb ik naast de jeugd ook van steeds meer mensen persoonlijke gesprekken mogen ontvangen en desgewenst begeleiding mogen geven aan zowel jong professionals als volwassenen.
Luisteren, aandacht en zorg voor anderen zie ik als iets moois en waardevols in het leven.¨

****************************************************************

Teun Rookus

Teun is getrouwd en heeft twee kinderen.

Hij is voor zijn beroep Agile Coach, daarmee helpt hij teams en individuen om effectief te werk te gaan.

Hij heeft vele passies waaronder theater, goochelen, geheugen, filosofie, Agile en het geloof, waarvan zijn geloof in God boven alles gaat.

¨Mijn dagelijks werk is niet exact hetzelfde als Gratis Coaching, maar veel van de skills die we daar toepassen zijn hetzelfde als voor gewone coaching sessies en ik hoop dan ook om een klein beetje te kunnen helpen in je zoektocht.¨

***************************************************************

Trina Mennen

Trina is geboren in 1972, getrouwd en moeder van vier zonen. Ze is in de VS geboren en opgegroeid, maar sinds 1997 is Nederland haar thuis.

Ze heeft verschillende jaren als registeraccountant gewerkt en ook in het bedrijfsleven op het gebied van accountancy en administratieve organisatie. De laatste jaren zet ze zich vooral in als vrijwilliger om mensen, vooral kinderen en vrouwen, verder te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en vorming.

¨Ik ben praktiserend katholiek; mijn geloof in God is mijn houvast in het leven — de fundering waarop ik alles bouw en waarin ik mijn kracht en inspiratie vind.¨

******************************************************************

Jack Geudens

Jack is priester en werkt in een team van drie priesters voor negen parochies in en rond Venray. Zijn werktaak bestaat onder andere uit de ouderenzorg; thuis en in instellingen. Hij vindt het fijn om mensen nabij te zijn die het (tijdelijk) moeilijk hebben en eenzaam zijn. Om een luisterend oor aan te kunnen bieden en proberen een contact op te bouwen.

¨Wat me aanspreekt is:

Werken met mensen, luisteren naar hun levensverhaal, oor hebben voor wat een ander te vertellen heeft, mensen nabij zijn.

Bidden met mensen, het onder woorden brengen wat hen ten diepste beweegt en dat binnenbrengen in de ruimte waar God zich vinden laat; dat kan het eigen hart zijn, of een kerk of kapel, of een ontmoetingsplek. Het samen uitdrukken wat ons beweegt in een gebedje, in een zegening, bidden met Maria.

Ontmoeting met mensen, verbonden zijn op momenten van ontspanning en ongedwongen samenzijn. Ontmoeting met mensen die verdriet hebben en dat ook mogen uiten en delen.¨

****************************************************************

Marco Doudeijns

Marco is geboren in 1968, katholiek, getrouwd en gelukkig.

Gedurende zijn werkzame leven heeft hij rond de wereld gereisd in opdracht van internationale organisaties zoals de OESO en de VN. Gedurende een zakenreis in India heeft hij zijn nek gebroken en sindsdien gaat het lichamelijk niet zo goed. Niettemin heeft hij nog veel te geven!

¨Vrijwilligerswerk in mijn kerk, waar ik onder meer koster ben, neemt veel van mijn tijd in beslag. Daarnaast ben ik dus oa ook coach bij Gratis Coaching iets wat ik met veel plezier doe. Ik kan, door eigen ervaring verrijkt, goed begrijpen wat obstakels in het leven voor iemand betekenen. Die kun je niet bagatelliseren. Die verdienen aandacht, aandacht die ik geven wil.¨

***************************************************************

Josephien Tullemans-Geuns

Josephien is geboren in 1974. Ze is getrouwd met Gert-Jan. Samen hebben ze vier kinderen, twee zonen en twee dochters en ze wonen in Ospel.

Josephien heeft altijd beleidsmatig werk gedaan binnen het sociaal domein in verschillende gemeenten in Noord- en Midden-Limburg. Ze is sociaal en muzikaal actief binnen de (kerk)gemeenschap en voorheen in de lokale politiek. Vanwege de ziekte van Parkinson werkt Josephien niet meer.

¨In ons gezin proberen we de waarde en houvast die het katholieke geloof biedt voor te leven en door te geven.¨

*****************************************************************

Sharing is caring!