Werkwijze

Via het contactformulier op de website kun je je aanmelden of een vraag stellen.

Alle verzoeken worden gelezen door één persoon die gaat kijken wie jou het beste kan helpen en/of begeleiden. We zijn namelijk een grote groep coaches met diverse expertises. Na het lezen wordt je verzoek doorgestuurd naar een coach die dan contact met je opneemt via mail of telefoon. Geef gerust in het contactformulier aan hoe je graag benaderd wilt worden. Mochten we onverhoopt geen passende coach voor je hebben, dan zullen we je naar beste vermogen helpen bij het zoeken naar een geschikte oplossing.

Uiteraard respecteren wij de privacy en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.

Het is mogelijk om in heel Nederland (of het grensgebied) ontmoetingen tussen jou en de coach te laten plaatsvinden. Woon je bijvoorbeeld in België of ergens anders op de wereld, schroom niet om toch contact met ons op te nemen. Via mail en telefoon (evt met beeldbellen) is ook al veel mogelijk.

Note: Vanwege de geldende pandemie-maatregelen zal worden besproken of het wenselijk, noodzakelijk en mogelijk is om fysiek te ontmoeten of dat het contact ook telefonisch (evt. met beeldbellen) of via mail kan plaatsvinden.

Wij halen onze inspiratie uit onze Rooms Katholieke identiteit, maar zijn er voor iedereen, welke geloofsovertuiging of levensfilosofie je ook hebt. Wij zijn er voor grote levensvragen, maar zeker ook voor de huis, tuin en keuken dingen waar je in het leven tegenaan kunt lopen.

Bij ons is vertrouwelijkheid en onafhankelijkheid verzekerd!

Sharing is caring!